Campania vALLuntar


Grupul Editorial ALL isi propune sa incurajeze lectura si voluntariatul.

In perioada 24 ianuarie – 16 martie noi punem gratuit la dispozitia bloggerilor orice carte de pe http://www.all.ro. Ei trebuie sa o citească si sa isi scrie parerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valoreaza 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de catre echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adauga  inca 3 minute de lucru.

“vALLuntar este o campanie prin care vrem sa promovam lectura si voluntariatul si prin care incercam sa ne apropiem de cititori. Nu spunem ca vom schimba lumea, ca datorita noua si voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar ca orice schimbare incepe cu noi insine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispusi sa facem mai intai in noi insine aceasta schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior si in comunitate.

Ce va ramane la sfarsit? Niste carti citite, niste copii zambind, niste copaci plantati si un imens sentiment de liniste interioară, de bine si de bucurie”, a declarat vicepresedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo.

Mai multe detalii gasiti aici

 

8 thoughts on “Campania vALLuntar

 1. Bine v-am gasit!

  Fara legatura cu tema anuntului de mai sus (desi „Povestiri de noapte buna” ar merita o reeditare, la cat de cautata este cartea), va rog, ajutati-ma sa gasesc cartea Rodicai Ojog Brasoveanu. Am vazut ca ati prilejuit pe blog o discutie pe marginea acestei rara avis, nu am inteles daca exista sau nu cartea – incep sa cred ca este o iluzie editoriala…).
  Indraznesc sa va rog sa imi trimiteti cartea, daca o aveti, in format electronic sau altfel.
  In asteptarea unui raspuns, Virginia

  • Virginia, caut si eu cartea de ani buni. Nu stiu ce sa mai cred. Nimeni nu a auzit niciodata de editura la care a fost scoasa sau orice alta informatie. De fapt a citit-o cineva?????
   Nu stiu……….pana una alta, am inteles ca ROB a colaborat cu o revista pentru care scria scurte articole……..poate ca acelea sunt scurte povestiri de noapte buna……..

 2. Pingback: Camilla Läckberg – Printesa gheturilor « In jurul Kadiei

 3. Pingback: Jean Teulé – Magazinul de sinucideri « In jurul Kadiei

 4. ce ma fac daca nu implinesc conditia asta? „trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (adică să scrieţi minimum un post pe săptămână) în limba română.”
  Pacat… mi-ar fi placut sa fac parte din voluntari… 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s